Četrti turnir štajerske regije za minice

by admin

Na mrzlo soboto so se minice odpravile v Benedikt.

V prvi tekmi je ekipa Formis mini mini s 3:0 v nizih premagala domačinke iz Benedikta. Nato so se med seboj pomerile Formiske, priložnost za igro so dobile predvsem tiste igralke, ki še nimajo toliko izkušenj s tekmami. Na koncu je še ekipa Formis mini premagala domačinke ter si s tem tudi teoretično zagotovila igranje med 16 najboljšimi ekipami (od skupno 52 ekip) v tej sezoni mini odbojke.

O turnirju je Maša B. iz ekipe Formis mini napisala: V soboto, 7. 1. 2017, smo imele turnir v Benediktu. Prvo tekmo smo igrale proti ekipi Formis mini mini. Prvi set nam je stekel gladko. Drugi set je bil kar napet, vendar smo jih premagale tudi v tem setu. Nato je bil rezultat že odločen. Nazadnje smo še priigrale tretji set. Končni rezultat tekme je bil v nizih 3:0. Nato je sledila tekma proti OK Benedikt. Prvi set smo z lahkoto zmagale, prav tako drugi in tretji set. Priigrale smo si še eno zmago. Na koncu smo se skupaj veselile dvojne zmage in obstanka na prvem mestu v skupini Štajerska.

Lana Š. iz ekipe Formis mini mini pa je dodala: V soboto, 7.1.2017, smo Formis mini mini zaigrale prvo tekmo v letu 2017 v Benediktu. Skupaj smo igrale proti OK Benedikt proti kateri smo igrale zelo uspešno, z veliko volje , spretnostmi iz treninga ter z nekaj napakami zmagale vse tri sete. Bile smo zelo vesele. A drugo tekmo smo igrale proti našim prijateljicam Formis mini. A na žalost smo izgubile kar vse tri sete. Bile smo žalostne, saj smo igrale z veliko napakami, na začetku pa je kazalo zelo dobro.  Kot pravijo poraz tudi koristi, saj se iz njega veliko naučiš. Kot smo se me. Tudi igralke, ko ne igrajo veliko, so pokazale borbenost in, da jim je mar za igro, na kaj smo vsi zelo ponosni.


Ekipa Formis mini bo svoj zadnji turnir v štajerski regiji odigrala v soboto, 14. 1. 2017, v Selnici ob Dravi. Ekipa Formis mini mini pa 28. 1. 2017 v Rušah.

 

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2016-17/liga_4krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje