Kadetinjam končno 5., 19. in 27. mesto

by Boštjan Glodež

V nedeljo, 28. 5. 2023, se je z zadnjimi turnirji zaključilo Državno prvenstvo za kadetinje za sezono 2022/2023, v katerem je nastopalo 70 ekip.

Ekipa Formis I je svoj zadnji turnir za končno 5. mesto odigrala v Črnučah, ekipa Formis II na Bledu za končno 17. mesto, ekipa Formis III pa v Mariboru za končno 27. mesto.

O turnirju v Črnučah je Tjana Vodušek povedala: “Z dvema zmagama na zadnjem turnirju v Črnučah, smo kadetinje letos zaključile sezono na 5. mestu. Pokazale smo dobro igro, a prepričana sem, da znamo in zmoremo veliko več. S treningi, prizadevnostjo in uigranostjo vseh igralk, bomo v naslednji sezoni stopile na parket še močnejše. Po dolgi sezoni gremo lahko sedaj tudi vse na zaslužen počitek.”

Razpored in rezultati vseh zaključnih turnirjev za kadetinje

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje