Minice “uničile” nasprotnice, šampanjec in pice

by admin

V soboto, 07.12.2013, je v Slovenj Gradcu potekal zaključni turnir v tekmovanju Liga žoga miga za mini odbojko. S tremi novimi zmagami so naše minice, med osmimi ekipami tekmovanje končale brez poraza ter zasluženo osvojile tekmovanje Liga žoga miga.

Najmlajše 4MIS-ke so v prvi tekmi premagale vrstnice iz Vuzenice. V tej tekmi so dobile priložnost predvsem igralke, ki na prejšnjih turnirjih niso veliko igrale.

Druga tekma je prinesla “spopad” med trenutno prvo in drugo ekipo na lestvici. Naše najmlajše nasprotnicam niso prepustile nobenih možnosti za zmagi ter so ekipo iz Braslovč gladko premagale z 2:0 v nizih.

V tretji tekmi proti ekipi iz Šempetra se je prav tako pričakoval ogorčen boj za vsako žogo, vendar se s tem Formiske niso strinjale ter so tekmo suvereno pripeljale do končne zmage z 2:0 v nizih.

Po koncu tekmovanja je bila razglasitev rezultatov ter podelitev prehodnega pokala za 1. mesto, vse udeleženke pa so tudi prejele spominske majice ter šampanjec, ki so ga naše najmlajše pred dvorano hitro “uničile”. Nato je še sledilo veselo druženje skupaj s starši ter seveda tradicionalno “uničevanje” pic.

Čestitke deklicam ter njihovim najzvestejšim navijačem – staršem!

 

Rezultati in lestvica LŽM v mini odbojki:
http://www.sportasticno.si/lzm/mini-liga/rezultati

 Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/ZLM/1-Sezona_2013-14/finale}

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje