Formis II – premalo energije za novo zmago

by admin

Tokrat se žal ni izšlo. Nerazpoložena ekipa Formis II ni mogla konkurirati sicer zadnje uvrščeni ekipi iz Lenarta in je doma izgubila z rezultatom 3:1. V celotni ekipi ni bilo razpoložene igralke. V vseh setih, razen v tretjem, ko so z dobrim servisom prevladale in set gladko dobile, je bilo v ostalih vse preveč napak na sprejemu in začetnem udarcu. 

Trener tokrat ni uspel dovolj motivirati igralk in jim vliti potrebne energije, v opravičilo pa gre tudi dejstvo, da ekipa v preteklem tednu zaradi obveznosti igralk ni uspela sestaviti niti enega skupnega treninga, kar se je delno poznalo na uigranosti.

Naslednji vikend nas čaka še zadnja tekma prvega dela v Prevaljah. Takrat bodo punce z več energije, angažiranosti in želje po zmagi nedvomno prikazale boljšo igro.

Formis II : Lenart     (1:3)     (20:25, 17:25, 25:9, 23:25)

{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/12kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje