Po izrednem uspehu naših odbojkaric, ko so se uvrstile na zaključni turnir štirih najboljših ekip v tekmovanju za pokal Slovenije, je pred nami že naslednji vrhunec sezone.

Vodstvu OK Formis je skupaj s klubom OK Nova KBM Branik uspelo na razpisu za organizacijo turnirja in tako si bomo ta veliki dogodek lahko ogledali v Hočah!

Turnir se bo odvijal takoj po božičnih praznikih in sicer:

Četrtek 26.12.2013           ob 17:00 – prvi polfinale:     Nova KBM Branik : KEMA Puconci 
                                             
ob 19:30 – drugi polfinale:  Calcit Volleyball : FORMIS

Petek 27.12.2013              ob 17:00 – finale z neposrednim prenosom na TV SLO!

Verjamemo, da ni potrebno posebej poudarjati, da se bodo v Hočah pomerile štiri trenutno najboljše ženske odbojkarske ekipe v Sloveniji.
V OK Formis smo se odločili, da vsem našim igralkam omogočimo brezplačni ogled vseh tekem, v kolikor bodo na tekmo prišle v oranžnih ali belih klubskih majicah.
Za vse ostale pa se bodo karte za ta spektakel prodajale po naslednjih cenah:

FINAL FOUR
POKALA
SLOVENIJE
Cena v predprodaji
za člane kluba
in starše igralk
Cena v predprodaji
za ostale gledalce
Cena na dan tekme
Karta za 26.12. 3 EUR 4 EUR 5 EUR
Karta za 26. in 27.12. 5 EUR 6 EUR 8 EUR


Vstopnice bodo v predprodaji od sobote 14.12.2013 in jih bo možno kupiti v klubski pisarni in še na nekaterih mestih, o čemer vas bomo na tem mestu še obvestili.

Verjamemo, da se nas bo v Hočah zbralo veliko število navijačev in da bomo našim dekletom pomagali do še večjega uspeha!

4MIS4EVER

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje