Deklice male odbojke do 4 zmag v Slovenj Gradcu in Selnici.

O turnirju v Slovenj Gradcu je Ana Š. napisala: V soboto, 25. 1. 2020, smo se ekipa mala Formis 1 odpravile na tekmo v Slovenj Gradec. Prvo tekmo smo igrale z Mozirjem. Zmagale smo z 2:0 v setih. Drugo tekmo pa smo igrali proti domačinkam in zmagale z 2:0 v setih. Najprej smo se bale obeh ekip, ampak naš ekipni duh, veselje do odbojke in naše prijateljstvo lahko premaga vse. VSE SE ZMORE, ČE SE HOČE!!

O turnirju v Selnici je Neža B. napisala: V soboto, 25. 1. 2020, smo ekipa Formis mala 2 igrale tekme drugega dela DP. Prvo tekmo smo igrale proti Turbini, zmagale smo z rezultatom 2:0. V prvem setu so igrale Iza, Tjaša K., Taja in Gala. V drugem pa Neža B., Lucija, Laura in Ela. Drugo tekmo smo igrale proti ŽOK G.S. Ptuj, zmagale smo z rezultatom 2:1. V prvem setu so igrale Iza, Tjaša K., Taja in Gala. V drugem pa Neža B., Lucija, Laura in Ela. Rezerve so bile Neža L., Mia, Tjaša T. in Zala.


Vsi rezultati … A liga vzhod B.

Vsi rezultati … B liga skupina C.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2019_20/liga_1krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje