Oranžna nedelja

by admin

Kadetinje na 6 tekmah brez poraza.

Kadetinje 1 uspešne v Mariboru, kadetinje 2 in 3 pa v Hočah.

O turnirju v Hočah je Živa O. napisala: Našo prvo tekmo smo pričele ob 10 proti ekipi ŽOK Maribor. Sprva nam ni šlo najboljše, saj smo izgubljale za kar nekaj točk. Po našem time out-u smo se zbrale in začele boljše igrati in imele proti koncu veliko prednost. Trenerka je naredila menjave in dala priložnost, da so igrale vse igralke. Dobile smo set sicer z manjšo razliko, prav tako smo dobile tudi drugi set brez večjih težav. Naslednjo tekmo smo imele proti OK Zoja Lenart. Prvi set smo igrale odločno in ga tudi dobile, proti koncu prvega seta so sicer nasprotnice dobile kar nekaj točk zato so imele zagon za naslednji set. Drug set so začele nasprotnice bolj odločno kot prvega, vendar smo bile močnejše in dobile tudi drugi set, tako smo ta turnir usvojile brez izgubljenega niza.

Neja F. pa je dodala: V nedeljo 26.01. smo igralke ekipe Formis III v Hočah odigrale prvi turnir v 2 ligi kadetinj. Pred samim turnirjem nismo ravno vedele kaj pričakovati, saj je bil to za nas prvi turnir v 2 ligi – ekipo Formis III namreč sestavlja skupina starejših deklic I. Najprej smo se pomerile z ekipo Zoja Lenart in jo suvereno premagale z 2:0 v setih. Z zmago smo postale bolj samozavestne in motivirane, da premagamo še naslednjega nasprotnika to je bil ŽOK Maribor. Kljub temu, da je ŽOK Maribor močna ekipa smo tudi njih uspele premagati z 2:0 v setih. Trdo delo na treningih in upoštevanje trenerjevih nasvetov nas tako zaenkrat pelje po pravi poti novim uspehom na proti. 


Vsi rezultati … 1. liga vzhod.

Vsi rezultati … 2. liga skupina A.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2019_20/liga_1krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje