Zdaj pa gre zares

by admin

Deklice mini odbojke OK Formis so uspešno odigrale prvi del državnega prvenstva v mini odbojki (letnik 2005 in mlajše) za sezono 2015/2016, v katerem je letos začelo s tekmovanjem 47 ekip iz vse Slovenije.

Ekipa Formis mini je osvojila prvo mesto ter se bo v drugem delu državnega prvenstva, ki se bo nadaljevalo 12. 3. 2016, borila za čim višja mesta. Pohvaliti velja tudi deklice, ki so nastopale v ekipi Formis mini mini, saj bo večina njih še drugo leto igrala v tej kategoriji.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

Na prvem turnirju drugega dela državnega prvenstva bodo nasprotnice naših Formisk vrstnice iz Maribora, Prevalj in Slovenj Gradca. Prvi dve mesti vodita na turnir, ki bo 2. 4. 2016, na katerem se bosta »delili« prvi dve vstopnici za polfinalni turnir državnega prvenstva v mini odbojki.

Ogrevanja je konec, zdaj gre zares, pa da vidimo do kam lahko posežemo letos.

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-sezona_2015-16/DP_6krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje