Starejše deklice zanesljivo proti polfinalu

by admin

Starejše deklice so v nedeljo 16.03. odigrale tekme 4. kroga v A ligi. Tokrat so se napotile v Vuzenico, kjer sta jim nasproti stali ekipa domačink in ekipa Benedikta.

Zadnjeuvrščeni ekipi mladim Formiskam nista predstavljali resnejše ovire. Še posebej zaradi dejstva, da so razen poškodovane Staše, v ekipi ponovno vse najboljše igralke, je bil rezultat na koncu pričakovano obakrat 2:0 v nizih za naše punce. Prva tekma proti Vuzenici je za Formiske še predstavljala lažji trening, druga tekma proti Benediktu pa le trening servisa, saj so nasprotnice za nekaj razredov slabše tekmice.

A že v naslednjem krogu, ki bo 30.03. ponovno v Vuzenici, bo lahko drugače, saj se bodo Formiske ponovno pomerile z ekipo Vuzenice ter z drugo uvrščeno ekipo iz Ljutomera.


Za Formis so igrale: Nuša Trlep, Brina Bračko, Lara Kovačec, Nika Fišer, Zala Račič, Lena Bojc, Nika Kužner, Lana Kučer, Lejla Grabus, Maja Pernek in Sara Repnik, na klopi pa sta sedeli trenerka Patricija Klinc Rebernak in tokrat pomočnica Staša Kučer.


Vsi rezultati turnirja:

ŽOK Vuzenica : FORMIS 0:2 (18:25, 08:25)  
FORMIS : Benedikt 2:0 (25:07, 25:04)  
Benedikt : ŽOK Vuzenica 0:2 (08:25, 12:25)

Vse rezultate v A ligi in aktualno lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.


Galerija slik (Foto: Suzana Visočnik):{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2013-14/A4}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje