V soboto 15.03. se je z zadnjo tekmo, ki jo je ekipa Formis II odigrala v Črni na Koroškem, končala letošnja sezona v 3. DOL vzhod. Formiske so tekmovanje zaključile z uvrstitvijo v sredino lestvice, kar zadovoljuje pričakovanja pred sezono.

A začnimo najprej z zadnjo tekmo proti Črni. Mlade igralke Formisa so tudi to tekmo odigrale v duhu cele sezone in skladno s prakso ženske odbojke. Prva dva niza so po slabši igri izgubile, v tretjem pripravile preobrat, v nadaljevanju, v četrtem nizu pa so jim ponovno pošle moči. Končni rezultat je bil 3:1 za domačinke kar je pomenilo, da so Formiske zasedle končno 6. mesto.

Po tekmi je trener Peter Možič povedal: »V ekipi sem imel kadetinje ter kapetanko, mladinko Mijo Primec. Ekipa Črne je zelo izkušena ekipa in to je botrovalo tudi vodstvu z 2:0. V tretjem nizu sem postavil na igrišče kadetsko postavo,  ki je nastopila zelo odločno in že rahlo utrujene domačinke so padle v tretjem nizu. Tudi v četrtem nizu smo bili v igri do drugega tehničnega time outa. Takrat pa so spet prevladale izkušnje. Veseli me dejstvo da smo odigrali nekaj uspešnih napadov po sredini.«

 

Rezultat tekme: Črna : FORMIS II     3:1 (25:15, 25:20, 19:25, 25:17)

Za Formis so igrale: Ana Kristina Šalinovič, Špela Belec, Mija Primec, Brina Bračko, Maša Brumen, Urška Špela Pregl, Pia Berglez, Aneja Tancer, Lea Ivančič in Ana Štern.

 

Končno lestvico v 3. DOL V si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje