Turnir regijskih reprezentanc za starejše deklice

by admin

Letošnji turnir regijskih reprezentanc za starejše dečke in deklice se je 24. in 25. februarja odvijal v Šempetru. Tudi letos je bila reprezentanca močno obarvana s Formisovimi igralkami, v izbrani vrsti jih je sodelovalo kar 6, pomočnica trenerja pa je bila naša trenerka Patricija Klinc Rebernak.

Na turnirju je sodelovalo 6 regijskih reprezentanc, ki so bile razvrščene v dve skupini po tri. Prvi dan so naša reprezentanca Štajersko Prekmurske regije igrala proti reprezentanci Ljubljane z okolico, nato pa še proti Gorenjski.

V prvi tekmi jim ni šlo po načrtih in so proti kasnejšim finalistkam izgubile, v drugi tekmi pa so po tem, ko so prvi niz izgubile, v nadaljevanju strnile vrste in premagale reprezentanco Gorenjske. Ta zmaga jim je zagotovila igranje v polfinalu, ki je bil na sporedu naslednji dan.

V polfinalni tekmi so jim nasproti stale kasnejše zmagovalke turnirja, reprezentanca Primorske. Naša dekleta so se jim dobro upirale, a vseeno izgubile z rezultatom 2:0.

V tekmi za tretje mesto so se nato pomerile s Celjsko Savinjsko reprezentanco in tudi tokrat gladko izgubile in na koncu osvojile četrto mesto.

Za reprezentanco Štajerske in Prekmurja so igrale:

Keglevič Kaja, OK Nova KBM Branik
Bojc Lena, OK Formis
Mikl Veronika, ŽOK Ljutomer
Trlep Nuša, OK Formis
Kučer Staša, OK Formis
Horvat Ana, ŽOK Ptuj
Kajbič Eva, OK Nova KBM Branik
Ferlež Inja, OK Nova KBM Branik
Fišer Nika, OK Formis
Bračko Brina, OK Formis
Vinkovič Dona, OK Murska Sobota
Kovač Zarja, OK Murska Sobota
Kovačec Lara, OK Formis

Trenerka: Urška Skarlovnik
Pomočnica: Patricija Klinc Rebernak

Vse rezultate turnirja in končne uvrstitve si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje