Formis II do novih točk

by admin

Po krajšem premoru zaradi zimskih počitnic, se je pretekli vikend z tekmami 16. kroga nadaljevalo tekmovanje v 3. DOL. Ker pa je bil ta vikend tudi pust, so Formiske svojo tekmo odigrale že v petek. Tokrat so se napotile na gostovanje v Ruše k ekipi Pohorje Volley.

Kljub dejstvu, da Rušanke na lestvici zasedajo zadnje mesto, pa so se Formiske morale pošteno potruditi, da so na koncu slavile tesno zmago.

Trener Peter Možič je na kratko povzel dogajanje na tekmi: »Po daljši odsotnosti je bila z nami spet Nuša Trlep, za novi začetek tokrat le v vlogi libera. V začetni postavi so  tokrat zaigrale Pia, Mija, Lea, Ana Kristina, Aneja in Brina, na sprejemu je liberirala Nuša v obrambi pa Urška Špela. Tekma se je odvijala z napakami na obeh straneh, z nekaj dobrimi potezami, dolgimi izmenjavami in tudi zapleti pri sodnikih. Obe napeti končnici, v prvem in zadnjem nizu so “izkušene” Formiske izvlekle v svojo korist in na koncu zasluženo plesale zmagovalni ples.«

Rezultat tekme: Pohorje Volley : FORMIS II     2:3 (23:25, 25:14, 20:25, 25:18, 13:15)

Za Formis so igrale: Ana Kristina Šalinovič, Nuša Trlep, Špela Belec, Mija Primec, Lea Krumpak, Gabi Gselman, Nika Fišer, Urška Špela Pregl, Brina Bračko, Aneja Tancer in Lea Ivančič.

Naslednjo tekmo bodo Formiske odigrale naslednjo soboto in sicer doma proti ekipi Prevalje II. Nova tekma in priložnost za nove točke. 

Vse rezultate kroga in aktualno lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje