Igralke Formisa so sredino domačo tekmo, tokrat za spremembo namesto v Hočah, odigrale v »stari bazi« v Miklavžu. Nasproti jim je stala ekipa GO Volley iz Nove Gorice, ki jih je v prvi medsebojni tekmi v Novi Gorici presenetljivo gladko premagala z rezultatom 3:0.

Formiske so se jim tokrat nameravale za ta poraz oddolžiti, a bolezni, ki so pestile igralke v preteklih dneh, so vseeno vnašale rahel nemir. Ekipa je bila tokrat sicer popolna, vrnila se je tudi Ana Pehnec, a izguba moči je bila očitna.

Prvi niz se ni pričel po željah domačink. Goričanke so hitro povedle za 4 točke, a v nadaljevanju so Formiske, predvsem na račun izvrstnih servisov Nastje Gajser in Katje Karin Pintarič, hitro povečevale prednost in niz zanesljivo dobile z visoko razliko.

Drugi in tretji niz pa sta bila popolnoma izenačena. Ekipi sta se izmenjevali v vodstvu, a nobeni ni uspelo pridelati večje razlike. Formiske so šele v končnicah obeh uspele streti odpor žilavih Goričank. Rezultat sicer kaže gladko zmago naših punc, a zanjo so se morale močno potruditi.

Trener Zorenč je po tekmi dejal: »Z rezultatom sem zadovoljen, nekoliko manj z igro, a če vemo, da so se nekatere igralke šele vrnile po bolezni, ki jim je nedvomno vzela veliko moči,  moramo biti na koncu vseeno zadovoljni. Sedaj se moramo pripraviti še na petkovo tekmo v Puconcih, ki pa na koncu ne odloča o ničemer in bomo lahko zato igrali bolj sproščeno.«


Rezultat tekme: FORMIS
: Go Volley     3:0 (25:14, 26:24, 25:23)

Za Formis so igrale: Maja Vahen Desy 11, Maja Horvat 8, Lea Krumpak, Katja Karin Pintarič 12, Urška Stavbar, Urška Dobnik, Lea Geratič, Nastja Gajser 15, Ana Pehnec 2, Andrejka Grašič 7, Katarina Novak, Nika Šijanec.

 

Vse rezultate si lahko pogledate ….. TUKAJ.

  Galerija slik: {gallery Novice_1.DOL/1-Sezona_13_14/modra9}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje