Uspešen začetek kvalifikacij

by admin

Starejše deklice s polnim izkupičkom iz Maribora in Šempetra.

Starejše deklice Formis I in Formis II do 2 zmag na prvem kvalifikacijskem turnirju za 1. ligo, kamor se uvrsti prvouvrščena ekipa iz vsake kvalifikacijske skupine. Drugouvrščene ekipe pa odigrajo dodaten turnir, s katerega se le prvourščena ekipa uvrsti v 1. ligo. 1. liga za starejše deklice bo potem razdeljena na vzhod (8 ekip) in zahod (8 ekip). Ostale ekipe bodo nastopale v 2. ligi oz. 3. ligi.

O turnirju v Mariboru je kapetanka Daša C. napisala: Tudi starejše deklice 1 smo končno dočakale svoj debi na parketu v novi sezoni. Ekipa pod vodstvom starega-novega stratega Darkota  se je zavzeto pripravljala od poletja, da bi v novih postavah prikazala kar se da dobro igro. Tekme je gostil Draš center v Mariboru. Prvi nasprotnik je bila ekipa iz Šoštanja.. Prva postava: Daša, Elena in Melani Jurko, Tinkara, Tjana, Neja in Nicolette je tako imela krstno tekmo in suvereno zmagala prvi in drugi set. Drug nasprotnik so bile punce iz kluba ŽOK Maribor. Naš trener je dal priložnost čisto vsem puncam, da so lahko igrale. Vse so pokazale borbeno in zavzeto igro. Nasprotnika so uspešno premagale z 2:0. Z dvema zmagama smo tako končale prvi krog. Začetek sezone smo tako pričele uspešno, a še zdaleč nismo pokazale vsega kar znamo in zmoremo. Pospešeno nadaljujemo z treningi in motivacije nam ne manjka, da gremo novim zmagam naproti in  mogoče ponovimo uspehe lanske sezone pri starejših deklicah. Da nam bo lažje steklo iz tekme v tekmo, poskrbijo Darko, Boštjan in vsi starši. Hvala vsem za navijanje, podporo in pecivo. Nam puncam pa želim vso srečo in veliko zmag še naprej.

Vsi rezultati … kvalifikacije za 1. ligo vzhod skupina C in F.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2019_20/liga_1krogkv}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje