V repasaž po polfinale

by admin

Mala 1 neuspešno naskakovala polfinale državnega prvenstva v Šempetru, Mala 2 brez možnosti v Lendavi.

V Šempetru so se za prvi dve vstopnici v prvi polfinale državnega prvenstva pomerile 4 najboljše ekipe vzhodne Slovenije.
Formiske so v prvi tekmi premagale ekipo iz Braslovč, v drugi tekmi izgubile z domačinkami ter v tretji tekmi poraz, ko so se še enkrat pomerile z Braslovčankami, ki so pred tem že izločile Novo KBM Branik.
Popravni izpit bodo imele v soboto, 25. 3. 2017, ko bosta prvi dve mesti vodili v drugi polfinale, kjer sta že ekipi Vital in Calcit. Nasprotnice Formisk bodo ekipe Nova KBM Branik, Mladi Jesenice in ŽOK Šentvid.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.


O turnirju v Lendavi je Živa H. napisala: V soboto, 18. 3. 2017, smo se zjutraj odpravile v Lendavo. Tam smo Formis mala 2 prvo tekmo igrale proti Murski Soboti. Sam začetek tekme je bil obetaven, saj smo vodile. Odbojkarice Murske Sobote pa so rezultat hitro izenačile. Tako je Murska Sobota zmagovala in s tem se je prvi set zaključil s 25:9. V prvem setu so igrale Nika K., Vesna J., Elena J. in Vesna V.. V drugem setu smo igrale Kaja D., Lana M., Melanie J. in Živa H.. Začele smo malo slabše in Murska Sobota je drugi set zmagala s 25:16. Drugo tekmo smo igrale proti Lendavi. V prvem nizu smo igrali z isto postavo kot v prvi tekmi. Lendava je začela boljše, a kmalu smo izenačili rezultat, na koncu smo popustili in Lendava je zmagala z rezultatom 25:17. V drugem setu so igrale Kaja, Melanie, Eva V. in Lana. Tudi v drugem setu je prevladovala Lendava in set se je zaključil s 25:18. Tako smo ekipa Formis mala 2 izgubile obe tekmi.

Naslednji turnir za mesta bo v soboto, 25. 3. 2017, ko bodo Formiske igrale z ekipami iz Lendave, Ruš in Braslovč.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik Šempeter:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/liga_10krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje