Začela tudi mala odbojka

by Boštjan Glodež

V soboto, 7. 10. 2023, se je začelo Državno prvenstvo v mali odbojki za deklice s kvalifikacijskimi turnirji, po katerih bodo ekipe razdeljene v “A” in “B” ligo.

Iz vsake kvalifikacijske skupine se v “A” ligo uvrstita prvi dve ekipi, v “A” ligi tekmuje 24 ekip, ki so razdeljene v 4 skupine s po 6 ekipami, iz vsake skupine se prvi dve uvrstita v polfinale oz. med 8 najboljših ekip v Sloveniji.

Ekipa Formis I je na turnirju v Mariboru dosegla dve zmagi.

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – kvalifikacije za “A” ligo vzhod/B – skupina E

O turnirju je kapetanka Nejla Merdanović iz ekipe Formis I povedala: “Prvi turnir v novi sezoni 2023/24 smo igrali v soboto, 7. 10. 2023, ki je bil v centru Draš pod Pohorjem. Po počitniškem premoru igre in novih zmag smo bile zelo nervozne in neučakane. Prvo tekmo smo igrale proti Novi KBM Branik II. Naš trud in redno prihajanje na treninge se je pokazalo na tekmi, ki smo jo zmagali z 2:0 v nizih. Drugo tekmo smo prav tako zmagale z 2:0 v nizih proti Zoja Lenart. Bile smo zelo ponosne in vesele za zmagovalni začetek nove sezone. Hvala navijačem in trenerju za spodbudo ter navijanje.”

Ekipa Formis II je na turnirju v Mariboru dosegla eno zmago in en poraz.

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – kvalifikacije za “A” ligo vzhod/B – skupina D

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje