Pokal Savinjske doline v mali odbojki

by admin

Tri ekipe Formisk so nastopale na turnirju v Šempetru.

V Šempetru so organizirali 4. Mednarodni turnir v mali odbojki za dečke in deklice (letnik 2005 in mlajši).
Pri dečkih je nastopilo 16 ekip, ki so bile razporejene v 4 skupine s po 4 ekipami, prvo uvrščeni ekipi iz vsake skupine sta se uvrstili v četrtfinale oz. na tekme na izpadanje. Končne zmage so se veselili mladi odbojkarji iz Kamnika, drugo mesto so osvojili domačini in tretje mesto pa Mariborčani.
Pri deklicah je začelo s tekmovanjem 48 ekip, ki so bile razvrščene v 16 skupin, prvo uvrščeni ekipi iz vsake skupine sta se uvrstili v šestnajstino finala oz. na tekme na izpadanje.

Mala I je nastopila z dvema ekipa Formis A in Formis B. Prva ekipa je po dveh zmagah v skupini C osvojila prvo mesto in se je v šestnajstini finala pomerila z ekipo Škofja Loka II. Po zanesljivi zmagi so jih v osmini finala čakale vrstnice iz ekipe Vital I, po porazu z 1:2 v nizih je ekipa Formis A osvojila končno 9.-16. mesto. Druga ekipa Formis B je po treh porazih na koncu osvojila končno 41.-48. mesto.

Mala II je v skupini J po uvodnem porazu proti zelo dobri ekipi Vizura iz Srbije, ki je na koncu osvojila končno 4. mesto na turnirju, v drugi tekmi premagala ekipo Olimp Ljubljana II. V šestnajstini finala pa pričakovan poraz proti kasnejšim zmagovalkam iz Braslovč.

V finalu so Braslovče z 2:0 v nizih premagale Vital I, končno 3. mesto pa je osvojila ekipa Calcit Volley I. 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/turnir_sempeter}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje