Začelo se je državno prvenstvo v mali odbojki

by admin

V soboto, 17.10.2015, se je začelo državno prvenstvo v mali odbojki za sezono 2015/2016. Za letošnje tekmovanje se je prijavilo 67 ekip iz vse Slovenije. Ekipa Formis mala I  je turnir 1. kroga igrala v Lenartu.

Letošnje tekmovanje je v prvem delu razdeljeno na 8 regij – po vzoru lanskega državnega prvenstva v mini odbojki. V Lenartu je potekal turnir Štajerske regije – skupina »B«, v kateri nastopajo naslednje ekipe: Zoja Lenart, Galeja-Branik, Benedikt, Nova KBM Branik II in Formis mala I. Vsaka ekipa se bo z vsako pomerila po dva krat, prvouvrščeni ekipi iz skupine se uvrstita v finalni del Štajerske regije, od koder se bosta prvouvrščeni ekipi uvrstili v drugi del državnega prvenstva (med 16 ekip). Ostale ekipe pa bodo lahko nadaljevale tekmovanje na turnirjih za mesta.

 

Naslednji turnir čaka mlade Formiske že v soboto, 24.10.2015, ko se bodo odpravile v Maribor.

Vsi rezultati na … POVEZAVI.

 

 

 

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-sezona_2015-16/liga_1krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje