Začetek sezone pri deklicah

by admin

V Miklavžu so svoj prvi turnir letos odigrale starejše deklice.

Za kvalifikacije starejših deklic se je prijavilo 60 ekip, 24 ekip se bo uvrstilo v A ligo, ostale pa bodo imele možnost igrati v B ligi.

Danes sta se na prvem turnirju pomerili tudi obe ekipi deklic, ki sta v isti kvalifikacijski skupini.
Na turnirju v Miklavžu sta igrali še ekipa Turbine iz Selnice in ekipa deklic iz Benedikta.

Turnir se je odvijal na dveh igriščih. Na prvih tekmah sta se srečali ekipa
Formis I in Benedikt. Prva ekipa je gladko zmagala in gostajam prepustila vsega 14 točk. Na drugem igrišču sta se spoprijeli ekipi Formis II in Turbina. Po ogorčenem boju in manjšem številu lastnih napak je druga ekipa Formisa zmagala 2:0.
V naslednjih tekmah sta se srečali ekipi Turbine in Benedikta. Zmagala je ekipa Turbine prav tako z rezultatom 2:0. Na drugem igrišču pa domači ekipi. Po prepričljivem vodstvu 11:2 je prva ekipa malo popustila. Druga ekipa je to izkoristila in z dobrimi servisi ter borbeno igro celo prešla v vodstvo 13:12. Po time outu so se članice prve ekipe zbrale in set zmagale. V drugem setu pa so po začetnem zaostanku 0:1 stvari postavile na svoja mesta. Z dobrimi servisi in dobro igro na mreži so povsem nadigrale drugo ekipo. Set se je končal na 6 točki.

Že naslednjo nedeljo obe ekipi čaka drugi krog kvalifikacij. Turnir bo prav tako v Miklavžu. V goste pa prideta ekipi Benedikta in Zreč.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … skupina B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2017_18/kval_1}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje