Liga žoga miga

by admin

V Braslovčah je potekal prvi turnir Liga žoga miga v mini odbojki.

Za letošnje tekmovanje v mini odbojki (letnik 2007 in mlajše) so se prijavile ekipe: Kajuh Šoštanj, Formis, ŽOK Braslovče, Hitri polž, Mislinja, OK Mežica, OK Braslovče, Slovenj Gradec, Prevalje 1, Prevalje 2.
Na prvem turnirju, na katerem ni bilo obeh ekip iz Prevalj, so bile ekipe razdeljene v 2 skupini. Naše najmlajše odbojkarice so se v prvi tekmi pomerile z vrstnicami iz Slovenj Gradca, v drugi tekmi z deklicami iz Mislinje ter v tretji tekmi z dečki OK Braslovče. Na vseh treh tekmah so se naše najmlajše Formiske veselile zmage.

O turnirju je Maša B. napisalaV soboto, 7. 10. 2017, smo minice imele turnir v Braslovčah. Prvo tekmo smo igrale proti ekipi iz Slovenj Gradca. Prvi niz je stekel in smo gladko zmagale, enako drugi niz. Rezultat je bil že odločen. Potem smo si priigrale še tretji niz in tako zmagale s 3:0. Sledila je tekma proti ekipi ŽOK Mislinja. Vsi trije nizi so nam stekli odlično in smo zmagali s 3:0. Nazadnje je še sledila tekma proti fantom iz Braslovč. Prvi niz je bil težek, vendar smo jih premagale. Drugi niz je bil zelo napet, vendar smo se igralke zelo potrudile in zmagale. Tretji niz smo se zelo trudile vendar smo ta niz izgubile. Kljub izgubljenemu nizu smo zmagale  2:1 v nizih. Na koncu smo se vsi skupaj veselili treh zmag.

Rezultati in slike bodo objavljeni … TUKAJ.

Naslednji turnir bo v soboto, 14. 10. 2017, v Mežici.
Finalni turnir pa bo v Slovenj Gradcu, 28. 10. 2017.


 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2017_18/LZM_1krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje