Zdaj pa gre zares

by admin

Mala 1 v finalni del, Mala 2 na turnirje za mesta.

Konec je prvega dela državnem prvenstvu v mali odbojki (letnik 2006 in mlajše) v katerem je nastopalo 65 ekip, ki so bile razdeljene v 8 regij. V finalni del se je uvrstilo 16 ekip, ki se bodo borile za naslov državnih prvakinj, ostale ekipe pa bodo nadaljevale s turnirji za končna mesta oz. za 17. mesto.

O turnirjih v Mariboru in Benediktu je Maša H. napisala: V soboto, 9. februarja smo Formiske iz ekipe mala 1 imele turnir v Mariboru. Prva tekma je bila proti domačinkam. Nismo igrale svoje igre in delale smo preveč napak, zato smo izgubile z 2:0 v nizih. Nato smo se bolj odločno odpravile v drugo tekmo proti ekipi iz Slovenske Bistrice. Oba seta smo prepričljivo zmagale. A domov se nismo odpravile z velikim navdušenjem. Imele smo en teden časa, da ugotovimo kaj so naše napake in kako naj igramo bolj odločno. Naslednja preizkušnja pa nas je čakala že 16. februarja. Na turnir smo se odpravile bolj pozitivno in z novimi izkušnjami. Prvo tekmo smo tako kot prejšnjič igrale z vrstnicami iz Maribora. Tokrat je bil prvi set zelo napet, a so ga na koncu dobile nasprotnice. Drugi set je bil eden najboljših do sedaj saj smo nasprotnice pustile na sedmih točkah. Tretjega pa smo izgubile in priznale poraz z 2:1 v setih. Za drugo tekmo prosti Slovenski Bistrici bi lahko rekli, da je bila solidna. Sploh v drugem setu nismo pokazale posebne energije a vseeno zmagale z 2:0 v setih. Naslednji turnir nas čaka 16. marca.

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … Štajerska – finalni del.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2018_19/liga_5krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje