2. dan mini odbojke v Miklavžu

by admin

V soboto 12.04.2014 smo na OŠ Miklavž priredili 2. dan Mini odbojke v Miklavžu.

Po lanskem odličnem  odzivu najmlajših odbojkaric Formisa, ki pridno trenirajo v okviru šolske odbojke OŠ v Miklavžu pod mentorstvom Irene Kos, smo se letos odločili za razširitev dogodka in na dogodek povabili tudi najmlajše odbojkarice iz občine Hoče.  Turnirja se je udeležilo preko 40 deklic, ki obiskujejo 2. do 5. razred osnovne šole.

Kot se za resen turnir spodobi smo ga začeli z žrebom ekip po dveh starostnih skupinah. Boštjan Glodež je ob pomoči kadetinj Formisa, ki so prevzele sodniško vlogo pripravil prirejen tekmovalni sistem na štirih igriščih. Turnirski sistem igranja smo popestrili tudi s tekmovanjem v serviranju, ki je prinesel zmagovalke v dveh starostnih kategorijah.

Dveurno tekmovanje na katerem smo videli kar nekaj odličnih odbojakrskih potez naših najmlajših Formisk smo popestrili tudi z malico, ki so si jo igralke več kot zaslužile. Posebej je potrebno pohvaliti tudi najzvestejše gledalce, ki se jih je zbralo več kot na marsikateri odbojkarski tekmi 1. Državne odbojkarske lige.

Ob koncu turnirja smo razglasili tudi zmagovalce, ki so prejeli zaslužene nagrade. Rezlutate in točke smo morali večkrat preveriti saj so bile razlike med ekipami izredno majhne. Ob trudu in požrtvovalnosti ekip so bile za nas zmagovalke prav vse igralke, ki so se udeležile lepega dogodka. Starši, učitelji in predstavniki OK Formis smo še enkrat dokazali, kako  enostavno je pripraviti našim otrokom zabave polno soboto.

OK Formis se posebej zahvaljuje učiteljici Ireni Kos in Boštjanu Glodežu za odlično organizacijo dogodka, kakor tudi za celoletno delo z mladimi odbojkaricami v okviru šolske odbojke.

Vsi pa že komaj čakamo na 3. dan “Mini odbojke” v Miklavžu, ki ga bomo v letu 2015 še nadgradili.

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2013-14/Solska_Miklavz}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje