Še bo treba pridno trenirati

by admin

S tekmami v Slovenj Gradcu se je zaključila Liga žoga miga v mini odbojki.

Najmlajše Formiske so žal v oslabljeni (počitnice, poškodbe) postavi nastopile na zaključnem turnirju LŽM v mini odbojki. Glede na to, da je večina igralk šele prvič igrala tekme po novem sistemu postavitve v igrišču, so Formiske samo na trenutke pokazale tisto pravo igro, saj je bilo veliko nesporazumov v igrišču ter predvsem preveč lastnih napak, kar pa je povsem normalno za ta začetni del sezone. Zdaj pa sledi trening, trening in še enkrat trening.

O turnirju je Maša D. napisalaV soboto, dne 28.10.2017, smo se ekipa Formis mini odpravile na turnir LŽM, v Slovenj Gradec. Na turnirju smo igrale prvo tekmo s fanti OK Braslovče in zgubile z rezultatom 3:0. Naslednjo tekmo smo igrale proti ekipi Hitri polž in po napeti igri, zaradi preveč lastnih napak, morale priznati premoč. Tekmo smo izgubile z rezultatom 2:1. Zadnjo tekmo pa smo nato še odigrale proti ekipi ŽOK Braslovče, katero pa smo prav tako na žalost izgubile z rezultatom 3:0. Tako smo na koncu osvojile 4. mesto med 10 ekipami. Na tekmah smo za igro dobile priložnost vse igralke in si s tem pridobile velike izkušnje, katere nam bodo še kako prav prišle v državnem prvenstvu. Pohvaliti pa moramo tudi našo kapetanko Mašo Belas, katera je bila, po glasovanju vseh trenerjev, izbrana za najboljšo igralko v ekipi Formis mini. Po turnirju smo se nato odpravile proti domu, kjer pa že z nestrpnostjo pričakujemo nove treninge in tekme. Enkrat Formis – vedno Formis!!!

Rezultati in slike bodo objavljeni … TUKAJ.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2017_18/LZM_finale}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje