8. mesto za Malo 1

by Boštjan Glodež

Deklice male odbojke so svoj zadnji turnir v sezoni 2021/2022 odigrale v Izoli in na koncu osvojile 8. mesto v Državnem prvenstvu v mali odbojki za deklice med 64 ekipami.

O zadnjem turnirju je kapetanka Lana Brljak povedala: “V soboto, 14. 5. 2022, smo imele svoj zadnji turnir v sezoni 2021/22. Že ob 6.00 smo se odpravile v sončno Izolo. Prvo tekmo smo imele proti SIP Šempeter, katero smo izgubile z 2:1 v setih. Za drugo tekmo pa so nas že čakale dekleta iz ŽOK Triglav Kranj, katero smo prav tako izgubile z 2:1 v setih. Naša končna uvrstitev je bila 8. mesto med 64 ekipami, na kar smo lahko zelo ponosne. Hvala staršem za vso podporo skozi celotno sezono in trenerju, ki se je trudil z nami in našimi muhami.”

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – za 5. mesto

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje