Zmagovit zaključek za malo II

by Boštjan Glodež

V soboto, 16. 3. 2024, je svoj četrti turnir v mali odbojki v “A” ligi odigrala ekipa Formis I. V Ljutomeru je dosegla eno zmago in en poraz ter bo tako na zadnjem turnirju v Hočah lovila uvrstitev v polfinale Državnega prvenstva v mali odbojki za deklice.

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – “A” liga – vzhod B

O turnirju je Sara Fras iz ekipe Formis I povedala: V soboto smo se odpravile v Ljutomer, kjer so nas čakale nasprotnice iz OK Lendava in ŽOK Ljutomer. Prvo tekmo smo igrale z OK Lendava. Po suverenem začetku, nam je na sredini seta malo padla koncentracija, ampak kar hitro smo se pobrale in prvi set zmagale 20:25. Tudi drugi set smo zaključile z zmago s 25:19 in tako je zmaga z 2:0 pripadla nam. Druga tekma z ŽOK Ljutomer je bila cel čas izenačena in napeta. Prvi set smo izgubile, drugega zmagale in tako smo igrale 3. set, kjer sreča danes žal ni bila na naši strani. Kljub porazu smo pokazale dobro igro in srce pustile na igrišču. V soboto, 13. 4. 2024, nas čaka pomemben turnir v Hočah, ki bo odločal o naši uvrstitvi v polfinale državnega prvenstva, zato vsi vljudno vabljeni, da nas pridete vzpodbujati.”

Ekipa Formis II pa je svoj zadnji turnir v “B” ligi zaključila z dvema zmagama v Selnici ob Dravi.

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – “B” liga – vzhod D

O turnirju je Vita Fleisinger iz ekipe Formis II povedala: V soboto, 16. 3. 2024, smo se z ekipo Formis II odpravile na turnir v Selnico ob Dravi. Dobile smo se zjutraj ob 9.00 uri. Prva tekma se je začela ob 10.00 uri in smo jo odigrale proti Rušam. Igra je bila napeta, lepa, ampak zmaga je bila na naši strani z rezultatom 2:0. Drugo tekmo smo igrale proti Turbini. Igra je bila borbena iz obeh strani. Z bojevitim in trdim delom smo uspešno končale tudi drugo tekmo z rezultatom 2:0. Kljub obema zmagama se vidi, da se trudimo. Potrebno pa je še veliko dela in sodelovanja z našo trenerko Angelino, da bomo dosegli to kar smo si zadala dekleta iz Formisa. Čestitke vsem igralkam za uspešno igro in navijačem, ki so nas spodbujali skozi obe tekmi.”

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje