Izpolnjena želja

by admin

Tudi Mala 2 bo igrala v finalnem delu Štajerske regije.

S tako želenima dvema zmagama na zadnjem turnirju prvega dela Štajerske regije si je ekipa Mala 2 zagotovila dva dodatna turnirja oz. štiri dodatne tekme za nabiranje novih izkušenj v državnem prvenstvu v mali odbojki, kjer bodo prav vse deklice iz skupine Mala 2 igrale še tudi naslednjo sezono.

V prvi tekmi so Formiske gladko premagale ekipo iz Benedikta. Nato pa je sledila odločilna tekma z ekipo iz Ruš za drugo mesto v skupini, ki je za nagrado prinašalo dva dodatna turnirja. V prvem nizu igra Formiskam nikakor ni stekla, saj ni bilo prave sproščenosti in tako so se napake kar vrstile, skozi cel niz so naše mlade odbojkarice lovile nasprotnice, pri rezultatu 20:24 je že izgledalo, da jih ne bodo ulovile, a nato je pomen tekme prišel do živega tudi Rušankam in tako smo se z nekaj sreče veselili zmage s 26:24. V drugem nizu ni bilo dvoma o zmagovalcu in sledilo je veselje ob skupnem kosilu, ki smo ga začinili še z neenakovrednim kepanjem.

O turnirju je Katja O. napisala: Ob 9.00 uri smo se zbrale pri šoli v Lenartu, kjer smo bile pripravljene na tekmo proti Benediktu in Rušam. Pred prvo tekmo smo se dobro ogrele. Prvi set smo igrale Polona Hojnik, Katja  Orthaber, Ema Lubanjšek in Nika Turner. Z rezultatom 25:5 smo bile zadovoljne. V drugem setu so igrale Lana Štern, Tia Železnik, Alina Merzel in Maša Belas, ter zmagale z rezultatom 25:13. Po uspešni zmagi proti Benediktu, smo igrale z Rušami, prvi set je bil zelo napet, saj smo s kančkom sreče zmagale s 26:24. V drugem setu smo z nasmeškom zmagale s 25:13.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … Štajerska A.

Finalna turnirja Štajerske regije bosta potekala v soboto, 17. 2. 2018 in v soboto, 10. 3. 2018. Ekipa Mala 2 bo odigrala 2 tekmi s klubskimi prijateljicami iz Male 1 ter dve tekmi z ekipo iz Ptuja.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/liga_4krog2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje