Deklice uspešno nadaljujejo s kvalifikacijami

by admin

Obe ekipi starejših deklic v igri za “A” ligo.

Drugi turnir kvalifikacij za starejše deklice je ekipa Formula Formis II končala s polovičnim izkupičkom.

Maribor, 11. November 2018 – Odbojkarice Formule Formis II so v skupinskem delu kvalifikacijskih turnirjev gostovale v Draš centru, kjer so najprej premagale ekipo iz Ruš in nato izgubile proti Novi KBM Branik I.

Ruše : Formula Formis II 0:2 (20:25 ; 22:25)

Formula Formis II : Nova KBM Branik I 0:2 (4:25 ; 11:25)

Maribor – Draš center, gledalcev 50, sodnika Ledenik Robert in Košti Tjaša

Formula Formis II: Visočnik, Svetličić, Drevenšek, Jokič (C), Karo, Zaupan Kapš, Jurko, Z. Plevnik, N. Plevnik, Čavec, Lubej (L), Mlakar (L), Vrpčić, Javoršek

Varovanke Angeline Ajnihar so na prvem turnirju kvalifikacij za starejše deklice zabeležili dve zmagi. Prvo proti Rušam in drugo proti Zoji Lenart.

Na drugem turnirju so bile deklice Formula Formisa II proste. V tekmovanje so se vrnile v 3. krogu kvalifikacij, kjer so z borbeno igro najprej premagale Ruše in nato izgubile proti Novi KBM Branik I, ki se trenutno nahaja na prvem mestu v skupini. Na turnirju v Draš centru so priložnost za igro dobile vse deklice, ki so izkusile uradni tekmovalni naboj.

Igralke Formule Formis II se trenutno nahajajo na drugem mestu v skupini. To mesto še vodi v “A ligo”. Naslednji turnir bo 25. novembra v Rušah.

Izjava po turnirju
Angelina Ajnihar: “Turnir smo začele zelo zavzeto,skoncentrirano in odločno ter si takoj priigrale točkovno prednost, ki je bila na koncu dovolj za mirno končnico. Po podobnem scenariju je potekal tudi drugi set. V drugo tekmo smo vstopile s preveč nervoze in premalo sproščenosti, zato se rezultatsko proti favoritinjam skupine žal ni izšlo. Pohvaliti pa je potrebno prav vsa dekleta za zavzetost ne samo na turnirju, temveč tudi na treningih. Prav tako se zahvaljujem staršem za podporo, prevoze in angažiranost.”

 

Prva ekipa pa je na turnirju v Hočah zabeležila dve novi zmagi.

 

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … kvalifikacije za “A” ligo – skupina D in E.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2018_19/kval_3_2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje