Kadetske tekme

by admin

V Hočah so igrale kadetinje 1, v Lenartu pa kadetinje 2.

Druga ekipa kadetinj  je v nedeljo odigrala svoj drugi turnir v B ligi. Nasprotnik so bile znanke iz ŽOK Maribor in ZOJA Lenart.
Prvo tekmo smo pričeli v najmočnejši postavi. Zavzeta in borbena igra se je obrestovala z gladko zmago v prvem in drugem setu. Punce so v veliki meri izpolnile zadane naloge in se držale dogovorjene taktike. Zato zmaga ni bila vprašljiva.
Drugo tekmo smo igrali proti domačinkam, ki so v prvi tekmi turnirja gladko izgubile. Zato so pri naši ekipi dobile priložnost vse punce. To se je seveda poznalo na igri. Saj v začetku prvega seta nikakor nismo mogli streti odpora nasprotnic. Šele dve seriji dobrih servisov v drugi polovici seta, sta zlomili nasprotnice. V drugem setu pa je odpor ekipe iz Lenarta, po nekaj dobrih servisih prenehal.

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … “B” Liga – skupina A.

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … “A” Liga – vzhod A .

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Lenart:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2018_19/liga_2krogB}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje