Ko se čaka, da bo “počilo” …

by admin

Najmlajše Formiske prve med deklicami ter skupno druge v tekmovanju Liga žoga miga v mini odbojki.

Na finalnem turnirju LŽM so Formiske odigrale dve »pravi« tekmi v mini odbojki. V prvi tekmi so se po lepi igri obeh ekip veselile zmage proti Braslovčankam, v drugi tekmi pa so v napetem obračunu morale priznati poraz dečkom iz Braslovč.

Končni vrstni red: OK Braslovče, Formis, Braslovče, Prevalje 1, Nova KBM Branik, Prevalje 2, Korvolley Mislinja, Korvolley Slovenj Gradec in Kajuh Šoštanj.

Po končanem tekmovanju je seveda sledil najzanimivejši del za naše najmlajše odbojkarice, to je odpiranje, so morale vložiti, kar nekaj truda, da je »počilo«, in na koncu pitje šampanjca.

O turnirju je Gala L. napisala: V soboto, 10. 11. 2018, je v Slovenj Gradcu potekal finalni turnir Liga žoga miga. Zjutraj smo se ob 7.30 zbrali pred OŠ Hoče in skupaj nadaljevali pot do Slovenj Gradca. Ko smo prispeli, smo se preoblekle in se segrele. Prvo tekmo smo igrale proti deklicam iz Braslovč in zmagale z rezultatom 2:0. Nato je sledila tekma še proti fantom iz Braslovč. To tekmo smo žal izgubile z rezultatom 0:2. Po tekmi nas je v garderobi čakala malica in posladek. Hitro smo pojedle sendviče in se posladkale s kolački. Ko smo se najedle, smo pogledale tekmo med deklicami in dečki iz Braslovč. Po končani tekmi, ki so jo dobile deklice, za katere smo navijale tudi me, saj je bil končni rezultat in s tem naša uvrstitev na končno 2. mesto odvisen od izida te tekme, je sledila podelitev. Na tekmah smo igrale dobro, ampak lahko smo še boljše. Seveda pa nas do tja čaka še veliko dela.

Rezultati in slike bodo objavljeni … TUKAJ.

.


 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2018_19/LZM_finale}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje