Desetič zapored

by admin

Minice v polfinale državnega prvenstva.

V Braslovčah so se Formiske uvrstile v polfinale državnega prvenstva v mini odbojki oz. med 8 najboljših ekip od skupno 52 ekip, ki so začele s tekmovanjem. To je bila deseta zaporedna uvrstitev v polfinale ter enajsta v zadnjih 12 sezonah mini odbojke. V nedeljo, 22. 4. 2018, bodo lovile sedmo uvrstitev v finale oz. med 4 najboljše ekipe v Sloveniji.

O turnirju v Braslovčah je Anja F. napisala: V soboto, 17. 3. 2018, smo se odpravile na turnir v Braslovče, kjer smo odigrale 3 tekme. Prvo tekmo smo igrale proti ekipi iz Šempetra in zmagale z rezultatom (3:0). Drugo tekmo smo igrale proti domačinkam (Braslovče) in zgubile z rezultatom  (0:3). Sledila je še tretja tekma proti Zrečam, ki pa smo jo zmagale z rezultatom (2:1). Na koncu je sledilo še skupno  slikanje. Z veseljem smo se odpravile v garderobo in se pogovarjale o zmagi. S tem rezultatom smo se uvrstile v polfinale. Upamo, da bomo še naprej tako uspešne v mini odbojki.

Vse rezultate 3. kroga najdete … TUKAJ.

 

Naše najmlajše odbojkarice pa so uspešno nastopile na turnirju v Mariboru.

O turnirju v Mariboru je Ana Š. napisala: V soboto, 17. marca smo se Formiske iz ekipe Formis II, odpravile na 3. turnir. Igrale smo v Mariboru. Polne pričakovanj smo se pripeljale do Ljudskega vrta. Najprej smo igrale z ekipo Nova KBM  in zmagale z 2:1 v nizih. Bile smo zelo vesele. Nato smo igrale z Rušami I in na žalost izgubile z 1:2 v nizih. Ta poraz nas ni ustavil, zato smo naslednjo tekmo proti Rušam II zmagale s 3:0 v nizih. Po končanem turnirju smo bile vesele in imele polno novega znanja in izkušenj. Uresničila se nam je želja, da bi končno to prvo tekmo z njimi zmagale.

Vse rezultate turnirjev za mesta najdete … TUKAJ.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Braslovče:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2017_18/liga_3krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje