3. DOL – Pucončanke nedorasle našim

by admin

V drugem krogu v 3. DOL so se Formiske prvič predstavile domačemu občinstvu. Pred zavidljivim številom gledalcev, na tribunah se jih je zbralo skoraj 100, so naša dekleta gostila drugo ekipo Keme iz Puconcev.

Tekma je bila spopad dveh zelo mladih ekip, v katerem pa Formiske gostjam niso dovolile misli na uspeh. Od samega začetka so močno pritisnile, gostjam je povzročal težave predvsem naš servis, s čimer so bili onemogočeni njihovi učinkovitejši napadi. Razlika je v vseh nizih naraščala do mere, da je imel trener Možič možnost tudi za preizkus določenih drugačnih postavitev.


Rezultat tekme:

Formis II : Kema Puconci II     3 : 0 (25:9, 25:13, 25:17)

 

Trener Peter Možič je o tekmi povedal: »Glede na rezultat, ki so ga Pucončanke dosegle v prvem krogu sem imel občutek, da smo v tej tekmi favorit. To se je pokazalo že ob prvem tehničnem odmoru.. Tekmo so začele: Pia, Nuša, Lea, Aneja, Lara in Brina s pomočjo obeh liberov Urške Špele na sprejemu in Lane v obrambi. Za korektorja je bila sicer predvidena Nika F. vendar nisem bil zadovoljen z njenim ogrevanjem in sem se odločil za Anejo, ki sicer igra sprejemalca.

Nasprotnice so delale veliko napak, tako da nismo imeli težav. V začetku je bilo kar nekaj nervoze oziroma treme, saj je to bila prva letošnja domača tekma.

Kot sem že dejal, bom vedno poskušal dajati priložnost vsem, večjo minutažo pa tistim, ki si jo bolj zaslužijo. Prvič po dveh letih je na podajalskem mestu nastopila Ana Kristina, ki se je dokaj dobro znašla. Čestitam! Videli smo vse igralke razen Tjaše, ki je čutila bolečine v komolcu. Želim si videti še več želje in še aktivnejše delo v prostoru za ogrevanje.« 

Na koncu pa še poudaril: »Zmago imamo, gremo dalje s švicom in garanjem!« 

   Galerija slik: {gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_14_15/2krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje