Mala 1 za zlato, Mali 2 pa 40. mesto

by admin

Deklice Formis mala 1 uspešne na finalnem turnirju v Šempetru, Formis mala 2 pa so v Senovem odigrale zadnji tekmi v letošnjem državnem prvenstvu v mali odbojki.

V Šempetru smo lahko spremljali 4 najboljše ekipe v mali odbojki za sezono 2016/2017, od skupno 69 ekip, ki so začele z letošnjim državnim prvenstvom v mali odbojki za deklice letnik 2004 in mlajše.

O tekmi na finalnem turnirju je kapetanka Naja Š. napisala: OK Šempeter je bil v soboto, 13. 5. 2017, gostitelj finalnega turnirja DP deklice MALA. S tekmo na finalnem turnirju v Šempetru smo se Formiske uvrstile v finale državnega prvenstva, ki bo v nedeljo, 21. 5. 2017, v Šoštanju. Trener domačink je v uvodnem prvem nizu zamenjal postave, zato nismo imele težkega dela in smo brez težav ugnale Šempeter 12:25. V drugem nizu so imele naše kar težko nalogo, saj so jim domačinke prve postave pokazale premoč in zaključile drugi niz z rezultatom 25:13 za Šempeter. Sledil je tretji, odločilni niz. Bilo je prisotne precej treme, hvala bogu na obeh straneh. S servisom so pričele domačinke in povedle z 1:0. Nato je sledil precej izenačen boj, kjer smo si izmenjevale prednost za točko ali dve. Po rezultatu 14:14  smo Formiske “zavihale rokave” ter brez strahu in suvereno s odigrale igro do konca. Šempeter smo pustile 9  točk za sabo in dobile tretji zadnji niz z rezultatom 16:25.

Vse rezultate finalnega turnirja lahko najdete na … POVEZAVI.

Članek o finalnem turnirju pa si lahko preberete … TUKAJ.

 

Ekipa Formis mala 2 pa je svoj zadnji turnir v letošnji sezoni igrala v Senovem.

O turnirju je Lea M. napisala: V soboto, 13. 5. 2017, je v Senovem potekal turnir iz male odbojke. Formiske male 2 smo se najprej pomerile proti Kostak Elmontu. Začele smo obetavno, a smo se morale sprijazniti s porazom obeh setov. Naslednjo tekmo smo se spopadle z Ljubljančankami, ki so izgubile proti ŽOK Ljutomer. Formiske smo se v prvem setu morale sprijaznit, da je prva postava nasprotnic boljša od naše. V drugem setu pa smo z nasprotnicami bile zelo izenačene in tako navijačem dvignile srčni utrip. A na koncu smo samo z dvema točkama razlike izgubile. Po tem turnirju smo Formiske male 2 pristale na končnem 40. mestu.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik: {gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/liga_finale}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje