Dvoranske copate je zamenjala bosa noga, parket pa mehka mivka. Dvoranska odbojka se je za nekaj mesecev umaknila odbojki na mivki.

Po igranju za zabavo ter piljenju znanja v različnih odbojkarskih kampih, so se naša dekleta v lastni režiji odločila svoje znanje preizkusiti še na državnem prvenstvu v odbojki na mivki.

Ekipe smo imeli v vseh kategorijah, v U23, U20, U18 in v najmlajši U16, turnirji pa so potekali na vseh koncih naše dežele. Tudi tukaj se je pokazalo, da v OK Formis delamo dobro, saj smo imeli v treh kategorijah vsaj eno ekipo med tremi najboljšimi v državi. Končni izkupiček za OK Formis je tako eno drugo mesto, dve tretji mesti, četrto in deveto mesto. Vsa dekleta si za to zaslužijo čestitke.

 

Naše ekipe in uvrstitve na DP po kategorijah:

DP U23 – Preddvor 01.07.2012              

4MISKI 1: Jana Belič in Eva Vedlin Gojčič (četrto mesto)
4MISKI 2: Angelina Ajnihar in Urška Stavbar (tretje mesto)      


U20 – Ankaran 14. in 15.07.2012

4MISKI 3: Jana Belič in Urška Stavbar (tretje mesto)
4MISKI 4: Urška Intihar in Eva Vedlin Gojčič (drugo mesto)


DP U18 – Ankaran 23. in 24.06.2012      

4MISKI Oranžni: Lea Krumpak in Nika Šijanec (tretje mesto)            


DP U16 – Celje, Prebold 07.07.2012

4MISKI NuPi: Nuša Trlep in Pia Berglez (deveto mesto){gallery Novice_ostali/DP_beach}

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje