Celjanke pričakovano boljše od Formis II

by admin

V 19. krogu v 3. DOL se je naša ekipa Formis II, tokrat že v sredo, v gosteh pomerila z drugouvrščenimi iz prvenstva, ekipo iz Celja. 4MIS-ke, tokrat okrepljene z igralko prve ekipe Formis, Niko Šijanec, so se favoriziranim domačinkam uspešno upirale le v prvem nizu, ki so ga tudi tesno dobile z rezultatom 25:27.

Nato pa so Celjanke, predvsem zaradi zelo dobrega serviranja in posledično našega slabega sprejema, zagospodarile na igrišču in naslednje tri nize gladko dobile na 18, 17 in 14. Tekma proti favorizirani ekipi je pokazala, da se naša dekleta lahko kosajo tudi s takšnimi ekipami, manjka pa jim konstantnost, ki bi jo lahko nadgradile do zmage še v več nizih.

Naslednjo tekmo igrajo 4MIS-ke 23.02. doma v Hočah, kjer se bodo ob 14. uri pomerile z ekipo Turbine. Tekma bo predtekma večerni tekmi prve ekipe, ki se bo pomerila proti ekipi Grosuplja.

Celje : Formis II     3:1     (25:27,25:18,25:17,25:14)

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje