Nova KBM Branik premočan nasprotnik za Formis II

by admin

V 6. krogu tekmovanja v 3. DOL je bil na sporedu lokalni derbi med ekipama Nove KBM Branik II in Formis II. Branikovke, ki zasedajo vrh prvenstvene lestvice so bile na domačem parketu favoritinje in to vlogo so v popolnosti tudi upravičile.

V Draš centru pred okoli 50 gledalci, ki smo tekmo spremljali na eni sami mali tribuni, so imele naše mlade Formiske skozi celotno tekmo težave s sprejemom servisa in to je bil ključ do uspeha gostiteljic. Tudi ko so žogo sprejele, pa ni bilo dovolj natančnosti pri podajah in odločnosti v napadu. V vseh treh nizih so Branikovke že v samem uvodu z odličnimi servisi Formiskam pobegnile in do konca nizov prednost le še povečevale.

Tokrat Formiske niso imele nobenih možnosti za zmago. Verjamemo, da bo popolnoma drugačna slika že v prihodnjem krogu, ko jim v goste prihaja ekipa Pohorje Volley. Tekma bo v soboto, 30.11.2013 ob 15.30 uri v domači dvorani v Hočah.


Rezultat tekme: Nova KBM Branik II : FORMIS II     3:0 (25:14, 25:15, 25:14)
 
Za Formis so igrale:
Ana Kristina Šalinovič, Nuša Trlep, Špela Belec, Mija Primec, Miša Možič, Lea Krumpak, Urška Špela Pregl, Brina Bračko, Aneja Tancer, Saša Kupčič, Ana Štern.
 
 
 

Izjave po tekmi:


Peter Možič

Nasprotnice so bile boljše v vseh elementih odbojkarske igre. Na teren je prvič letos vstopila tudi podajalka Saša Kupčič, saj nam zaradi poškodbe ni mogla pomagati Pia Berglez. Dobra izkušnja, a čaka nas še veliko dela. Pomembno je, da vemo kje smo in kakšne cilje imamo. Hvala navijačem (staršem) za podporo.

 

Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

  Galerija slik: {gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_13_14/6.kolo}

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje