DP v mini odbojki

by admin

V soboto je 44 ekip začelo z Državnih prvenstvom v mini odbojki za deklice (letnik 2008 in mlajše).

Sistem tekmovanja je na izpadanje, kar pomeni, da popravnega izpita ni. V vsakem krogu z vsakega turnirja napredujete prvo uvrščeni ekipi v nadaljnje tekmovanje oz. v boj za najvišja mesta, ostale ekipe pa na turnirje za končna mesta.

Kapetanka ekipe Formis I Maša Z. je napisala: V soboto, 26. 1. 2019 smo imele Formis mini 1. uradni turnir doma v športni dvorani v Hočah. Odigrale smo dve tekmi. Prvo tekmo smo odigrale proti minicam iz NKBM. Bile smo v velikem pričakovanju. Z nekaj napakami smo jih premagale z 2:1 v setih. Drugo tekmo smo igrale proti Turbini. Vsi trije seti so potekali tekoče in to tekmo smo zmagale s 3:0 v setih. Priložnost za igro so dobile vse igralke in pokazale borbenost in veliko željo po igri. Zelo spodbudno za vse je bilo glasno navijanje naših staršev. Zmagi sta nas samo še bolj spodbudili, da bomo še bolj trdo trenirale in bile še odločnejše.

Kapetanka ekipe Formis II Lana B. je napisala: V soboto, 26. 1. 2019 smo imele igralke Formula Formis II turnir v VŠD Hoče. Igrale smo dve tekmi, in sicer proti ekipama Roto-Kema Puconci in OK Ljutomer. Obe tekmi smo žal izgubile, proti Puconcem z 2:1 in proti Ljutomeru s 3:0 v nizih. Prvi trojki obeh ekip sta bili od nas malo višji in bolj uigrani. V tekmi proti Kemi je druga trojka prijetno presenetila in zmagala drugi niz ter nam pripravila možnost za borbo v tretjem nizu. Tukaj nam je zmanjkalo malo sreče in smo tekmo izgubile. V drugi tekmi proti Ljutomeru smo začele malo razočarane zaradi poraza, ter že malo utrujene, kar se je poznalo na zbranosti in prvi niz po uspešnih servisih nasprotne ekipe hitro izgubile. Tudi druga trojka ni prikazala igre iz prve tekme in poraz je bil neizogiben. V ekipi nas je bilo deset deklic. Za nekatere je to bil prvi turnir , zato vsem čestitam za igro in požrtvovalnost. Na naslednjem turnirju, 9. 3. 2019 bomo igrale za mesta, zato bomo pridno trenirale in poskušale zmagati.

Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … Turnir K in L.

 

Celoten sistem tekmovanja Državno prvenstvo v mini odbojki

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2018_19/liga_1krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje