Finale LŽM v mali odbojki – neborbenost ne prinaša zmag

by admin

V soboto 22. novembra so se igralke male odbojke skupaj z zvestimi navijači, starši, odpravile na finale tekmovanja Liga žoga miga. Na zadnji turnir je odšlo sedemnajst igral iz obeh ekip male odbojke.

Na prvi tekmi proti ekipi iz Šempetra smo se malce ustrašili njihovih visokih igralk. Prepozno smo se otresli strahu, ko pa smo ugotovili, da lahko proti njim igramo, je že bilo vsega konec. Seta smo izgubili na 17 in 19.

V drugo tekmo smo krenili odločeni, da tokrat zmagamo. Prvi set smo začeli tako kot znamo, borbeno in brez napak ter z veliko vzpodbujanja. Set smo zmagali na 11. Žal pa se je v drugem setu slika obrnila kot, da smo pozabili igrati odbojko. Set smo ravno tako izgubili na 11. Takrat pa se je začela pot navzdol. V tretjem odločilnem setu igra nikakor ni stekla. Set smo izgubili na 14. Poraz je povsem ohromil naše igralke.

Začetek tekme proti ekipi iz Prevalj je pokazal vse slabosti v ekipi. Brez borbenosti in ekipne igre seta ni bilo mogoče dobiti. Ekipa je zbrala 19 točk. V drugem setu se je ekipa le prebudila. Z nekaj borbenimi potezami so punce pokazale, kako se je treba boriti za zmago. Set so zmagale na 17 in s tem pridobile možnost za končno zmago. Žal pa so igralke, ki bi morale voditi igro, tudi v tretjem setu odpovedale. Kljub menjavam nam ni uspelo dobiti več kot 8 točk. S tem je ekipa male odbojke osvojila četrto mesto v ligi.

Turnir je pokazal, da bo potrebno veliko postoriti do prihajajočega državnega prvenstva. Predvsem v glavah, saj brez borbenosti in ekipne igre cilj sezone ne bo dosežen.

Na koncu hvala vsem staršem-navijačem za podporo.


Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_14_15/LZM_finale}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje