Zmaga, zmaga in ….

by admin

Ekipa Formis mala 2 se je dvakrat veselila v Rušah.

Najprej zmaga proti ekipi iz Ptuja, nato zmaga proti ekipi iz Selnice ob Dravi, na koncu pa še zaslužena pica.

O turnirju je Vesna J. napisala: To soboto smo se v  Rušah pomerile z ŽOK Ptuj in Turbino. Prvo tekmo smo igrale tri sete proti ŽOK Ptuju, vendar tekma ni bila zahtevna. Prvi set smo zmagale brez težav, drugega pa zaradi lastnih napak za las izgubile, zato smo se v tretjem setu bolj potrudile in jih  premagale.  Za drugo tekmo, proti Turbini, ja bilo potrebno več truda. Prvi set smo na žalost izgubile, vendar je drugi set osvojila 2. postava, ki je z veliko truda in z odlično igro ter seveda s pomočjo navijačev, na koncu zmagala drugi in nato še tretji set.

Naslednji turnir čaka mlade Formiske v soboto, 26. 11. 2016, ko se bodo v Selnici ob Dravi pomerile z domačinkami in Rušankami.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/liga_3krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje