Drugi turnir LŽM v mini odbojki

by admin

Tekmovanje Liga žoga miga v mini odbojki se je v soboto nadaljevalo z drugim turnirjem v VŠD Hoče, kjer smo lahko na 6 igriščih spremljali več kot 100 mladih odbojkaric in odbojkarjev.

Naše 4-miske so se v prvi tekmi pomerile z ekipo Aliansa iz Šempetra. Obe ekipi sta na prvem turnirju v Zrečah zmagali vse tekme, zato se je obetal zanimiv obračun. Na koncu so se po napetem boju zmage veselile domačinke z 2:0 v nizih.
V drugi tekmi so naše najmlajše odbojkarice zanesljivo z 2:0 v nizih premagale vrstnice iz Vuzenice.
Sledila je tekma proti fantom iz Vuzenice, ki tudi niso bili dorasel nasprotnik našim minicam saj dvoma o zmagovalcu skozi celotno srečanje ni bilo.
Zadnji nasprotnik je bila ekipa iz Šoštanja. V tej tekmi so že od začetka dobile priložnost za igro tiste igralke, ki šele začenjajo nabirati prve tekmovalne izkušnje. Tako so zmago, po izgubljenem drugem nizu, potrdile šele v tretjem nizu.
Na tem turnirju so priložnost za igro dobile prav vse igralke, da so lahko pokazale kaj že znajo in kaj še ne. Zato bodo sedaj do naslednjega turnirja s pridnim delom na treningu poizkušale nadgraditi svoje odbojkarsko znanje.

Tretji turnir bo 8.11.2014 v Zrečah, finalni turnir pa 15.11.2014 v Šoštanju.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2014-15/LZM_2krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje