Drugi turnir za minice

by admin

S turnirjem v Mariboru se je nadaljevalo državno prvenstvo v mini odbojki.

Obe ekipi mini odbojke OK Formis sta se pomerili z ekipama Turbina in Nova KBM Branik.
Ekipa Formis mini je z 2:1 v nizih premagala obe ekipi, ekipa Formis mini mini pa je po zmagi s 3:0 v nizih proti Turbini, morala po napeti igri s 3:0 v nizih priznati premoč Maribočankam.
Na turnirju so priložnost za igro dobile prav vse igralke, da so lahko pokazale kaj že znajo oz. kaj še ne, predvsem pa so vse pridobile nekaj novih izkušenj.

O turnirju je Nicolette iz ekipe Formis mini napisala: Minice smo se z veliko energije in veselja podale v prvo tekmo proti ekipi Nova KBM Branik, kjer smo prvi set zmagale in se borile do konca. Naslednji set je bil bolj napet, vendar smo si igralke Formisa priigrale še eno zmago. Tretji set je bil že odločen, ampak smo se vendar trudile in žal izgubile. Tako je bil končni rezultat 2:1 v nizih. Nato je sledila tekma s Turbino. Prvi set smo zlahka premagale nasprotnice, ko smo še zmagali drugi set je bila tekma že odločena. Tretji set smo za las izgubile, končni rezultat je bil 2:1 v nizih. Na koncu smo se veselile dvojne zmage.

Alina iz ekipe Formis mini mini pa je dodala: Danes, 3. 12., je bil turnir v Mariboru. Prva tekma je bila proti Turbini iz Selnice ob Dravi. Prvi set smo z lahkoto zmagale, pri drugem setu pa tudi ni bilo nobenih težav. Tretji set nam je sicer delal nekaj preglavic, ampak smo na koncu vseeno odlično odigrale in tako smo Turbino premagale 3:0 v setih. Polne zagona in energije smo odlično začele prvi set proti Novi KBM na kar nam je proti koncu seta za malo zmanjkalo. Drugi in tretji set smo prav tako odlično odigrale, vendar smo na koncu izgubile. Kljub porazu smo bile zadovoljne s svojo igro. Na koncu smo pozdravile starše in naredile skupinsko sliko z Novo KBM.

Naslednji turnir čaka mlade Formiske v soboto, 17. 12. 2016, v domači dvorani v Hočah.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2016-17/liga_2krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje