Po drami brez finala

by Boštjan Glodež

V soboto, 23. 4. 2022, sta se igrala polfinalna turnirja v Državnem prvenstvu v mali odbojki za deklice, kamor se je uvrstilo 8 najboljših ekip med 64 ekipami iz vse Slovenije.

Formiske so igrale na Prevaljah, kjer jim je zmanjkala ena poteza oz. malo sreče v odločilni tretji tekmi, saj so odločilni tretji niz izgubile s 30:28 in tako za las ostale pred vrati finala oz. uvrstitve med 4 najboljše ekipe za sezono 2021/2022.
Tako jih za konec sezone čaka turnir za končno 5. mesto, ki bo 14. 5. 2022.

O turnirju je Ana Dogša povedala: “V oblačnem jutru smo se odpeljali na Koroško, kjer smo na Prevaljah morale odigrati tri pomembne tekme. Prvo smo igrale z Ankaranom. Igrale smo tri nize, rezultat je bil 2:1 za Ankaran. Nato so nas že čakale punce ŽOK Triglav Kranj I, ki tudi niso imele sreče s prvo odigrano tekmo, saj so jo izgubile s Prevaljami. Tokrat nam je uspelo in smo zmagale z 2:0.  V nadaljevanju smo ponovno morale igrati z Ankaranom, ki je izgubil s Prevaljami. Tako se je začela prava mala drama, v kateri smo pokazale veliko mero borbenosti in Boštjanu tako kot tudi staršem priskrbele kak nov siv las in dvignile pritisk. Žal nam ni uspelo, zmanjkalo nam je tudi malo športne sreče, da bi prišle med najboljše 4. A, kljub temu smo lahko zadovoljne z rezultatom in odigrano igro.”

Razpored in vsi rezultati na mala deklice – polfinala A

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje