Mala 1 zmagala v tekmovanju LŽM

by admin

V soboto, 15. 10. 2016, je v Šempetru potekal finalni turnir Liga žoga miga.

Prvo tekmo smo imele ob 9.30 in sicer proti Prevaljam. Trenerka Prevalj je zamenjala postavi, tako da smo proti njim igrali 3 sete in zmagali z 2:1.
Po prvi tekmi smo imele prosto kar nekaj časa. Vmes smo se najedle in gledale tekme drugih ekip. Izvedele smo, da bodo naši nasprotniki v finalu Nova KBM Branik.
Tako se je začela tekma in prvi set je bil na začetku kar napet nato pa smo povedle Formiske in zmagale. V drugem setu pa je na začetku povedel Nova KBM Branik in vodil že kar z krepko prednostjo, ampak smo se zbrale in se borile za vsako točko in zmagale 28:26.
Na koncu je sledila podelitev in po tem smo se odpravili domov. Bile smo vesele, saj smo dosegle 1. mesto v tekmovanju Liga žoga miga.

Napisala: Žana Ivana

Rezultati in slike

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/LZM_finale}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje