Deklice tretje na Spring cupu v Kranju

by admin

V začetku počitnic je sestavljena ekipa starejših deklic pod vodstvom trenerja Darkota sodelovala na turnirju v Kranju.

Za ekipo so tekmovale : Naja Šalamun, Taja Gradišnik Klanjšček, Lana Zupan, Lana Daks, Naja Divjak, Klea Marko, Tjaša Babič, Ana Falež, Žana Ivana Halužan Sagadin, Daša Cvetko, Brina Kurnik in kot glavni navijač Žana Godec.

Prvi dan smo se pomerili z ekipo Šentvida in Bečeja. Obe tekmi smo dobili z rezultatom 2:0. Tako smo se direktno uvrstili v polfinale.

Zvečer pa smo prikazali dobro igro še na bowlingu.

Drug dan smo odigrali polfinalno tekmo proti kompletni ekipi Vitala iz Ljubljane. Poznala se je odsotnost nekaterih igralk. Tekmo smo po dopadljivi igri izgubili z 2:0. Popoldan smo se v tekmi za tretje mesto še enkrat pomerili z ekipo Šentvida. Tekmo smo zanesljivo dobili z 2:0. Tako smo za ekipo Vitala, ki je gladko dobila finale in ekipo Calcita osvojili tretje mesto.

Vse rezultate turnirja lahko najdete … TUKAJ.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2017_18/turnir-KR}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje