Formis II do novih točk proti Mozirju

by admin

V tekmi 22. kroga v 3. DOL vzhod, so se dekleta naše druge članske ekipe, tokrat doma pomerile z ekipo iz Mozirja. Mozirčanke so bile na lestvici do tega kroga le štiri mesta pred našimi, zato smo lahko upravičeno pričakovali napeto tekmo in morebitne nove točke.

Upravičenost takšnih pričakovanj je podkrepila še vrnitev dolgo časa poškodovane Katarine Novak in igranje Nike Šijanec, ki drugače nastopa za našo prvo ekipo.

Dekleta so že takoj na začetku pokazala, da bo tokratna tekma popolnoma drugačna zgodba, kot nekatere v prejšnjih krogih. Do končnice prvega niza so si priigrale lepo prednost, ki so jo nato skoraj zapravile, a niz vseeno uspešno pripeljale do vodstva z 1:0. Žal pa se je v naslednjem nizu pokazala neuigranost tokratne postave, kar so gostje uspešno izkoristile in dobile drugi niz.

Potem pa ponovitev že videne zgodbe še v tretjem in četrtem nizu. Tretjega so z izvrstno igro ponovno dobile 4MIS-ke, v četrtem pa ponovno padle v igri, kar so gostje izkoristile in izid v nizih poravnale na 2:2.

O zmagovalcu je tako, kot že veliko krat v tej sezoni, odločal peti, skrajšan niz. Perioda vzponov in padcev v igri domačink se je k sreči nadaljevala in na vrsti je bil vzpon. Formiske so v petem nizu ponovno zaigrale, niz dobile z rezultatom 15 : 12 ter osvojile pomembni dve točki.

V naslednjem krogu punce odhajajo na gostovanje v Mežico, kjer upamo na podobno zgodbo in nove točke.

Formis II : Mozirje 3:2   (25:23, 16:25, 25:17, 21:25, 15:12)

{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/22kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje