Formis II so sezono pričele odlo(i)čno

by admin

Po skoraj dveh mesecih napornih treningov, uigravanj, iskanj prave ekipe, pravih kombinacij, se je sezona v 3. DOL končno pričela. Letos bodo dekleta nastopala v treh tretjih ligah, razdeljene bodo na vzhodni, centralni in zahodni del. Naše punce nastopajo v vzhodnem delu.

Strategija OK Formis ostaja tudi letos nespremenjena. Tretja liga bo poligon, kjer si bodo mlajše igralke nabirale izkušnje in se kalile, da bodo nekoč zaigrale v prvi ekipi. S tem ciljem je bila izvedena tudi menjava trenerja. Peter Možič je po dolgoletnem vodenju prve članske ekipe, sedaj prevzel kadetsko ekipo in ekipo v 3. DOL (pomaga mu Iva Ule), kjer bo svoje bogato znanje prenašal na mlade, perspektivne Formiske.

In sezona se je zanje pričela naravnost sanjsko. V prvi tekmi so se v soboto v Limbušu pomerile proti ekipi Turbine. Kljub dejstvu, da je trener dal prednost igri in ne rezultatu, pa se je oboje poklopilo za prve tri točke v novi sezoni.

Formiske so igrale dobro in predvsem raznovrstno, tako da jih nasprotnice, kljub relativno tesnemu izidu in nesrečni poškodbi njihove najizkušenejše igralke v drugem nizu, niso uspele resneje ogroziti. Naše mlade igralke, v določenih delih tekme so bile v igri kar tri starejše deklice letnik 2000, so ob izkušenih Lei Krumpak in Miši Možič, tekmo dobile gladko s 3:0 v nizih.

A naj nas ta rezultat ne slepi. Sezona bo še dolga in naporna, in vsekakor bodo prišli tudi padci v igri in s tem porazi. Toda veseli dejstvo, da punce vidno napredujejo.

V naslednjem krogu nas čaka prvi »dvojček« v Hočah. Ob 16.00 uri se bodo Formis II v 3. DOL najprej pomerile z ekipo ŽOK Vuzenica, nato pa če naša prva ekipa ob 18.30 uri v 1. DOL z ekipo UOK Vital.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu.


Rezultat tekme:
Turbina : Formis II     0:3 (22:25,20:25,23:25)

Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

  Galerija slik:
{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_13_14/1.kolo}

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje