Kadetinjam tokrat sodnik ukradel prve točke

by admin

V nedeljo so se kadetinje odpravile v Ljutomer, kjer je bil na vrsti 4. krog tekem v A ligi. S štirimi porazi so si Formiske že dokončno zaprle vrata za napredovanje v polfinale državnega prvenstva, zato so tekme, ki sledijo odlična priložnost za nabiranje izkušenj. Na žalost pa so poškodbe in druge odsotnosti še dodatno zdesetkale ekipo tako, da so bila tokratna pričakovanja nizka.

A punce so pod vodstvom energične trenerke Ive Ule pokazale, da so lahko dobre tudi v takšnih pogojih.

Prvo tekmo so odigrale proti ekipi domačink iz Ljutomera. Kljub borbenosti in vidni želji so 4MIS-ke naredile preveč napak, kar so Ljutomerčanke izkoristile in zmagale dokaj gladko z 2:0.

Na sosednjem igrišču se je v istem času bil izreden boj med ekipama iz Murske Sobote in Šoštanja. Že bežen pogled na igro je razkril kruto dejstvo, da ima ekipa iz Šoštanja kaj malo možnosti proti dobrim igralkam iz Murske Sobote ob izdatni pomoči sodnika.

V drugi tekmi so se Formiske pomerile prav proti ekipi iz Murske Sobote. Sobočanke so bile glede na prejšnje rezultate nesporne favoritinje, 4MIS-ke pa so se odločile svojo kožo prodati čim dražje. Tekmo so začele točno tako. Hitro so povedle za 4 točke, nato pa je na sceno stopil isti sodnik, ki je že sodil prejšnjo tekmo med Mursko Soboto in Šoštanjem. Z nerazumljivimi odločitvami, ki so bile popolnoma vse v škodo naše ekipe, je vnašal zmedo in razburjenje na parket in tribune. Formiske so ob tako nemogočih razmerah igrale fenomenalno. Zmogle so dovolj moči, premagale ekipo Murske Sobote in sodnika ter dobile prvi niz, za kaj več pa jim je zmanjkalo energije in zbranosti.

Mnenja smo, da tako kvalitetna ekipa kot je ekipa In In iz Murske Sobote ne potrebuje tako očitne pomoči sodnikov, saj bi dekleta ob normalnem sojenju s svojo kvaliteto lahko dosegla enake rezultate. Tako pa ostaja grenak priokus!

4MIS-ke bodo že 17.03. tekme 5. kroga odigrale v domači dvorani v Hočah, kjer gostijo ekipi iz Ruš in Ljutomera.

ŽOK ZM Ljutomer : Formis 2:0 (25:19, 25:20)  
InIn : Kajuh Šoštanj 2:0 (25:18, 34:32)  
Kajuh Šoštanj : ŽOK ZM Ljutomer 2:1 (25:27, 25:17, 15:06)  
Formis : InIn 1:2 (25:22, 18:25, 08:15)

Vse rezultate in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

{gallery Novice_ostali/Kadetinje/KAD_A4}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje