Formis II s točko iz Mežice

by admin

V tekmi, ki jo je ekipa Formis II v soboto odigrala v Mežici proti izkušeni in vedno neugodni domači ekipi, so 4MIS-ke po napeti in tesni končnici osvojile točko.

Prvi niz so naše igralke pričele zelo rezervirano. Po seriji slabih sprejemov, je vodstvo domačink hitro naraslo na 10 točk. Proti koncu niza, so Formiske pričele igrati, žal pa to ni zadostovalo za kaj več kot 17 točk. Na srečo pa se je dobra igra v drugem nizu nadaljevala. Z nekaj menjavami igralk je trener pripomogel, da so naše igralke le tega v končnici dobile na razliko z rezultatom 26:24.

V tretjem nizu pa so se domačinke ponovno zbrale. Po borbeni igri obeh ekip, so se zmage v tem nizu ponovno veselile Mežičanke. Formiske pa so nato v četrtem nizu poskrbele, da je bila drama popolna. Kot že ničkolikokrat v tej sezoni, so pripeljale rezultat po štirih nizih na 2:2 in tako je o zmagovalkah odločal peti, skrajšani niz.

V tem nizu je igra do 10 točke potekala izenačeno, nato pa je domača ekipa ob eni sporni žogi, ki je končala v avtu, povedla za dve točki in po še dveh nepotrebnih napakah naših, tekmo zaključila z zmago.

Kljub porazu je naši, zaradi kadetske tekme naslednji dan, nepopolni ekipi potrebno čestitati za borbeno igro. Naslednjo tekmo bodo 4MIS-ke odigrale ponovno doma v Hočah in sicer 23.3. ob 16.30 uri proti ekipi iz Ljutomera.

Mežica

: Formis II

3:2

      (25:17, 24:26, 25:20, 16:25, 15:12)

{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/23kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje