Formis II nadaljevale črno soboto

by admin

V soboto so se igralke Formis II v 3. DOL, doma pomerile z ekipo ŽOK ZM Ljutomer. Po šokantnem izpadu iz nadaljevanja tekmovanja ekipe Mala I, tudi punce Formis II niso okusile slati zmage. Tekmo so pričele brez izkušenih igralk, odsotne Lore in poškodovane Nike, a začetni strah, da igra zaradi tega ne bo stekla je bil odveč.

Z dobrim servisom in borbeno igro v polju so 4MIS-ke prvi niz, kljub rahli krizi proti koncu, gladko zmagale. Z dobro igro so nadaljevale tudi večji del drugega, kjer pa je v izenačeni končnici večja zbranost in izkušnje prinesla zmago gostjam. To pa je na žalost domači ekipi, v kateri je bila najstarejša igralka mladinka Lea Krumpak, spodrezalo krila. V zadnjih dveh nizih se igralke več niso uspele pobrati in so na žalost zapravile možnost za nove točke.

Gostje so slavile s končnim izidom 3:1.

Naslednjo tekmo Formiske igrajo v soboto, 30.3. v Lenartu.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje