Formis II – tekma v Lenartu za hitro pozabo

by admin

Sobotno tekmo četrtega kroga v 3. DOL, ko so se v deževnem vremenu naša dekleta napotile v Lenart, bomo poskušali čim hitreje pozabiti. Mlade Formiske so naredile preveč neizsiljenih napak, kar so znale gostiteljice izkoristiti.

Formiske so vse tri nize pričele odlično, povedle, a nato vodstvo prelahko in na hitro zapravile na način, da so jih domačinke ujele in prehitele še pred sredino niza. Zaključki nizov so bili nato le še, z izjemo zadnjega, enosmerni promet v katerem so si Lenartčanke pridno nabirale točke.

Naj omenim, da je bila za ekipo Lenarta to prva tekma v polni postavi, po tem, ko sta se ekipi pridružili izkušeni prvoligaški igralki, podajalko Jasmino Borko in Teo Topolovec, ki je zadnjih pet let igrala v Puconcih.


Formiske so igrale v postavi:
Trlep, Belec, Primec, Možič, Krumpak, Fišer, Bračko, Kovačec, Berglez, Tancer, Novak, Štern

Rezultat tekme:
ZOJA Lenart : FORMIS II      3:0 (25:16, 25:13, 25:21)

Izjava trenerja Petra Možiča:
“V začetkih nizov smo bili enakovreden nasprotnik. Tekma se je igrala predvsem na relaciji servis sprejem, kjer smo bili manj uspešni. Naredili smo nekaj nepotrebnih napak zaradi slabe komunikacije. Podajalki nista imela svojega dne, čeprav se mi je na ogrevanju zdelo, da tu ne bo težav. Pri napadu prvega tempa (penal, alma….) smo še vedno na začetku, res pa je, da temu elementu še nismo posvečali veliko časa. Nasprotnice so bile boljše v vseh prvinah in so zasluženo zmagale. Nas pa je Jasmina pohvalila, češ da smo do sedaj prva ekipa, ki igra pravo odbojko v vseh ostalih ekipah je zelo veliko “prcakanja in badmintoniranja….”.”

Vse rezultate kroga in lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

  Galerija slik: {gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/1-Sezona_13_14/4.kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje