Formis II – tri tekme, šest točk

by admin

Mlada ekipa Formisa je v 16. krogu v 3. DOL gostovala pri ekipi Slovenj Gradec II. To je bil obračun dveh sosednjih ekip na lestvici, ki je obljubljal izenačeno in napeto igro. Tekma se je pričela nervozno na obeh straneh. Zaradi manjšega števila napak in nekaj dobrih servisov v končnici seta, pa je uvodni set pripadel ekipi Formisa.

V drugem setu so 4MIS-ke pričela slabše sprejemati, zato so korošice hitro povedle za osem točk, kar se je kasneje izkazalo kot odločilno, saj Formiske do konca niza domačink več niso uspele ujeti. Rezultat na semaforju je bil izenačen na 1:1.

Nato pa so mlade Rogožanke v tretjem nizu ponovno strnile svoje vrste in z borbeno ter ekipno igro niz zanesljivo osvojile.  Po uspešnih servisih Ane Kristine Šalinovič na koncu četrtega, pa so se zasluženo razveselile novih treh točk ter se na prvenstveni nalestvici povzpele za eno mesto.

Naslednjo tekmo igrajo 2. februarja v Vuzenici.

Slovenj Gradec II : Formis II     1:3     (25:20, 18:25, 18:25, 19:25)

Vse rezultate in lestvico 3. DOL vzhod si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje